Header Ads


Yetişkin Yüzme Kursu

Anadolu yakasında yetişkin yüzme kursu faaliyetlerimiz grup yüzme dersi ve özel yüzme dersi olarak 2 ayrı dalda aralıksız devam etmektedir.

Grup derslerinde keyifli ve eğlenceli şekilde eğitim alırken özel derslerde de uzman eğitmenlerimiz sayesinde derinlik korkularınızdan kurtularak, psikolojik olarak rahatladığınızı fark edeceksiniz.

Grup eğitimlerinde seviyelere göre sınıflar oluşturulur. 1.seviye yüzme bilmeyen, 2.seviye orta, 3. seviye ileri ve 4. seviye performans sporcu sınıfıdır. Kendi grubundaki eğitimleri öğrenen öğrenci bir üst gruba geçerek eğitimlerini sürdürür. Dersler bay ve bayan olarak karışık yapılır. Tesettürlü bayanlar haşema ile eğitimlere katıla bilirler. Kurslara devamlılık önemlidir çok fazla ara vermeniz ya da ders kaçırmanız eğitiminizin uzamasına sebep olacaktır. Yapılan devamsızlıklar için sadece bayanlara mazeretli günleri için 2 ders telafi edilir. Yüzme kursu ücretleri kayıt tarihinde nakit olarak alınır girilmeyen dersler için ya da eğitmin yarıda bırakılmasından dolayı ücret iadesi yapılmamaktadır. Yüzme sayesinde yoğun iş sitresinden ve şehrin kalabalığından uzaklaşacak ruhsal ve zihinsel olarak yenilendiğinizin farkındalığını yaşayacaksınız. 1. seviye yüzme bilmeyenlere öncelikle derinlik ortamına uyum sağlama ve su üzerinde durma çalışmaları öğretilerek kişinin kendi başına suad kalması sağlanır ve batma riski ortadan kalkar. 2. ve 3. seviyelerde ise serbest ve sırt üstü yüzme tekniği gibi sitillerde teknik ve taktik çalışalar yapılarak kondisyonunuz artırılır. İleri seviyeler de 4 stil yüzme öğrenerek isterseniz master yüzme sporcusu olabilirsiniz.
Yüzmeyi öğrenmek için zamanı yersiz korkularınızdan dolayı sürekli ertelediğnizi bilmekteyiz. Unutmayın ki ilk adım çok önemlidir. Önce kararlı olmalısınız biraz sabır ve isteklilik size kısa zamanda yüzme öğrenmenin zevkini tattıracaktır. Yüzme sporu için bir engeliniz yoksa yüzmeyi her yaşta rahatlıkla öğrenilebilirsiniz.

Esenlikler dileriz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.