Header Ads


Maltepe Yüzme Kursu ve Yüzme Havuzu

Maltepe yüzme kursu ve yüzme havuzu: Maltepe yetişkin yüzme kursu ve çocuk yüzme kurslarımıza özel ya da grup dersi olarak başvurabilirsiniz. Yüzmeyi biliyor sağlık ve spor için katılım sağlamak isterseniz yine eğitim seanslarımızda antrenör gözetiminde serbest olarak yüzebilirsiniz.

  • Eğitimlerimiz karma olup bayan özel seansımız yoktur.
  • Üyelikler haftada 2 gün ve aylık 8 seans olarak yapılır.
  • Grup dersleri max 6 öğrenci ile yapılır. Gerekli hallerde aynı seviyede grup birleştirme, antrenör ve seans değişikliği yapılabilir.
  • Dönem içerisinde yapılan devamsızlıkların telafisi ya da ücret iadesi yapılmamaktadır. Sadece yetişkin bayanlarda 2 seanslık ders telafimiz vardır. Telafi dersi normal dönemin sonunu takip eden haftada yapılmaktadır.
  • Derslerin bir başkasına devri yapılmamaktadır.
  • Yüzme kurslarımız yetişkin ve çocuklar için ayrı gün ve saatlerde yapılmaktadır.
  • Çocuk yüzme kurslarına + 5 yaş, yetişkin yüzme kurslarımıza + 14 yaş itibari kayıt alıyoruz.
  • Üyelik ücretleri dönem başında nakit olarak alınmaktadır.
  • Kayıt işlemini online olarak yapabilirsiniz.
  • Havuza gelirken gözlük, terlik, havlu, bone, mayo vb. eşyalar yeterlidir.
  • Maltepe yüzme havuzumuz kapalı olduğundan eğitimler Kartal yüzme havuzumuzda yapılmaktadır.

Yüzme eğitimlerimiz dört sınıftan oluşur.

  1. Başlangıç seviye: Hiç yüzme bilmeyenler den oluşur. Bu grupta temel yüzme eğitimleri verilir. Bunlar teknik kol ve ayak vuruşları, doğru nefes alış verişi, suda göz açma, suda durma, derinlik ortamına uyum sağlama, atlama başlangıç çalışmaları ve suda kayma gibi konulardır.
  2. Orta seviye: Başlangıç seviyesindeki konularda yeteri kadar gelişmiş su üzerinde artık kendi başına kalabilen öğrencilerden oluşur. Bu grupta tahtalı ve tahtasız olarak serbest ve sırt üstü yüzme tekniklerine geçiş konuları işlenir.
  3. İleri seviye: Dört sitil yüzme (kelebek, sırtüstü, kurbağalama ve serbest) tekniklerinin öğretim ve gelişim çalışmalarının yapıldığı gruptur.
  4. Performans grubu: Lisans almış yarışma düzeyine kadar kendini geliştirmiş sporcu grubudur. Dört sitil yüzme teknik ve taktik çalışmalarının yapıldığı belli bir antrenman programında kara ve havuz çalışmalarının yapıldığı en üst seviye grubumuzdur.

Not: Yaşınız ne olursa olsun yüzmeyi her yaşta öğrenebilirsiniz. Yüzme öğrenmek garantimi diye çok soru geliyor evet yüzme öğrenmek garanti ancak süre garantisi veremeyiz. Her bireyin yüzme öğrenme süresi farklılık gösterir. Bunun başlıca nedenleri kişinin cinsiyeti, yaşı, fiziki yapısı, spor alt yapısı, psikolojisi, derslere devamlılık, derslere ilgi, çevresel faktörler ve bunların yanında antrenörün bilgi ve tecrübesini ekleyebiliriz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.